Malzeme:
2 paket BAŞAK Vişne aromalı jöle
1 su bardağı ayıklanmuş vişne
1 su bardağı süzme yoğurt
1 paket Pötibör bisküvi.
Yarım su bardağı kıyılmış ceviz.

Hazırlanışı:

1 paket BAŞAK Vişne aromalı jöleyi tarifine göre hazırlayın.
Vişneleri önceden ıslatılmış 20-25 cm. çapındaki yuvarlak cam bir tepsiye dizin ve jöleyi tepsiye döküp buzdolabında katılaşmaya bırakın.
Diğer 1 paket jöleyi de tarifine göre hazırlayın. Jölenin yarısını sıcak halde yoğurtla iyice karıştırıp önceden katılaşmış olan vişneli jölenin üzerine dağıtın ve tekrar buzdolabına koyun.
Kalan jöle ile ufalanmış bisküvi ve cevizi karıştırıp yoğurtlu karışımın üzerine döküp buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin.
Hazırlanmış olan jöleli pasta iyice sertleştikten sonra servis tabağına ters çevirin ve dilimleyerek servis yapın.

alt-logo-seffat