Malzeme:

1 paket BAŞAK Pandispanya Kekun.
4 yumurta.
1 çay bardağı su.
1 paket BAŞAK Krem Şanti.
1 su bardağı soğuk süt.
2 yemek kaşığı hindistan cevizi.
1 çay bardağı dövülmüş antep fıstığı.
Hazırlanışı:

1 paket BAŞAK Pandispanya Kekun, yumurta ve suyu mikserle 7-8 dak. karıştırınız.28x32 cm. boyutlarındaki tepsi üzerine yağlı kağıt koyup, üzerine hamuru yayınız.
180 C ‘ye önceden ısıtılmış fırında 10-12 dak. kadar pişiriniz ve soğumaya bırakınız.1 paket BAŞAK Krem Şanti’yi 1 bardak soğuk süt ile tarifine göre hazırlayınız ve buzdolabına koyunuz.
Pişirilen pandispanya soğuduktan sonra 6-7 cm. çapındaki yuvarlak, kenarları keskin bir kalıpla yada bardak ağzı ile pandispanyadan yuvarlak parçalar koparınız.
Parçaların etrafını kaplayacak şekilde hazırlanan Krem Şanti’yi sürünüz. Daha sonra üzerlerine dövülmüş antep fıstığı ekleyerek soğuk servis yapınız.

alt-logo-seffat