Malzeme:

1 paket BAŞAK Sade Kekun.
250 gr. yumuşak margarin.
5 yumurta.
1.5 su bardağı toz şeker.
1 su bardağı süzme yoğurt.
1 paket BAŞAK Şekerli Vanilin.
4 elma.
1 çay kaşığı tarçın.
Hazırlanışı:

Yumurtaların sarılarını ve aklarını ayırın. Margarin ve toz şekeri krema kıvamına gelinceye kadar mikserle çırpın. 1 paket BAŞAK Sade Kekun ile yumurta sarıları ,yoğurt ve BAŞAK Şekerli Vanilini üzerine ekleyip pürüzsüz bir karışım oluncaya kadar çırpmaya devam edin.
umurta aklarını da kar haline gelinceye kadar çırpın ve yavaş yavaş karışıma ilave edin. Fırın kalıbını yağlayıp üzerine biraz un serpin ve hamuru kalıba dökün.
Elmaları soyup ince ince dilimleyin. Hamurun üzerine hafifçe bastırarak dizin ve üzerine tarçın serpin.
Önceden 170-175 C ‘ye ısıtılmış fırında 25-30 dak. kadar pişirin. Soğuyunca dilimleyerek servis yapın.

alt-logo-seffat