Language:

ÇİKOLATALI FINDIKLI KURABİYE

ÇİKOLATALI FINDIKLI KURABİYE

Malzeme:

- 1 paket BAŞAK Sade Kekun
- 2 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker.
- 250 gr. yumuşak margarin
- 100 gr. damla çikolata
- 1 çay bardağı kıyılmış fındık.

Hazırlanışı:
-Yumurta ve toz şekeri geniş bir kaba alıp beyazlaşıncaya kadar çırpın. Yumuşak margarin ile damla çikolataları ve fındığı ekleyip karıştırmaya devam edin. Daha sonra BAŞAK Sade kekunun tamamını ilave edip iyice yoğurun.
-Fırın tepsisini yağlı kağıtla döşeyin. Hazırladığınız hamurdan parçalar koparıp elinizle yayvan hale getirerek tepsiye aralıklı olarak yerleştirin.
-Önceden 175-180 C ‘ ye ısıtılmış fırında 20-25 dak. kadar pişirin ve soğuyunca servis yapın.

İletişim

Seyran Mh. Yeni İstanbul Cd. No:2962 42550-Akşehir-TÜRKİYE

+90 332 812 75 00