Language:

HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE

HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE

Malzeme:

250 gr. Margarin
1 paket BAŞAK Sade Kekun
2 Yumurta
6 yemek kaşığı BAŞAK Pudra Sekeri
4 yemek kaşığı H.Cevizi

Hazırlanışı:

Margarini eritip soğutunuz. Pudra sekeri, yumurta sarısı ve hindistancevizini yağa ekleyerek karıştırınız. 1 paket BAŞAK Sade Kekun’u yavaş yavaş ekleyerek iyice yoğurunuz.

Hamurdan ufak parçalar kopararak yuvarlayınız. Parçaları, çırpılmış yumurta akına ve hindistan cevizine bulayınız.

Yağlanmış tepsiye aralıklı olarak diziniz.170-175 C’ deki fırında hafif 30-35 dak. kadar pişiriniz.

İletişim

Seyran Mh. Yeni İstanbul Cd. No:2962 42550-Akşehir-TÜRKİYE

+90 332 812 75 00